Overnatting

Brufoss Hytte- og Laksesenter Brufoss Hytte og Laksesenter

Eneste hyttegrend med god standard mellom Kongsberg og Larvik. Rett ved Numedalslågen og Brufossfisket med elvas lengste tilrettelagte strekning for laksefiske. 12 km på begge sider og mange gode strekninger for fluefiske.

I Vestfolds eneste ”fjellbygd” med Lågen, laks og dype skoger kan du overnatte i hytter av god standard i Brufoss. Dette gir fine muligheter for opplevelser i gavmild natur og ligger tett til Lågen.

Mer info »

 

Lindsverk Gjestegård www.lindsverk.no

I Vestfolds eneste ”fjellbygd” med Lågen, laks og dype skoger kan du overnatte i  trivelige boenheter på den idylliske Lindsverk Gjestegård. Fine muligheter for opplevelser i gavmild natur og ligger tett til Lågen.

Gavelstad Gjestegard GAVELSTAD GÅRDS OG TURISTHOTELL 
www.gavelstad.no

Hyggelig familiedrevet hotell beliggende 2 km sør for Svarstad på østsiden av Lågen. Hotellet har alle bekvemmeligheter og rettigheter, og er et ypperlig utgangspunkt for alle de opplevelser Lågendalen kan tilby. Hotellet har plass til 90 overnattingsgjester fordelt på 35 rom. Alle rom har dusj og wc, samt radio og telefon. Spisesal med plass til 170 gjester. Fiske: Laksefiske: Kun 1,5 km til nedre del av Brufossfisket ved Svarstad. Ørretfiske: Flere gode vann innen 30 min kjøretur.
Vinter: 6 km til Svarstad Skisenter.

Sogn Gjestegård
www.sogngjestegard.no

Sogn gård ligger ca 1 km syd for Svarstad sentrum. Den ligger flott til på en høyde, og hører til de eldste gårder i Lardal. Deler av huset er fra ca 1630 og 1820. Beliggenheten byr på panoramautsikt over Lågendalen.

Nedenfor gården på 250 meter gangavstand ligger Lågen. Sogn gård har to boenheter til utleie. Det er husdyr på gården, med gode muligheter til rekreasjon og for barn å få litt bondegårdsferie.

Borgen Ski (Større grupper)
www.borgenski.no

Servicebygget i Borgen skianlegg er et glimrende utgangspunkt for turer/arrangementer hele året.Det passer utmerket for bl.a. skoleklasser, idrettslag og andre aktive samlinger. Hele året ligger det godt til rette for mange typer aktivitet med godt utbygget og merket løypenett i marka og et stort aktivitetsområde utenfor bygget. I tillegg ligger anlegget tilknyttet et stort skogsbilveinett som er godt egnet for sykling. Flere skogsvann i rimelig nærhet med mulighet for fiske og bading, samt kanopadling

Pinnestad Gård
Østsideveien 94, 3275 SVARSTAD
Tlf: 33 12 82 32
john.arne@online.no

Gården ligger på en liten høyde 1 km sør for Brufoss, på østsiden av elva og kun 100 m fra Lågen. Godt utstyrt brygger-husleilighet, passende for 4-5 personer. Bad med dusj og WC. Brufossfisket ligger 100 m. fra gården med en fiskestrekning som går over 12 km på begge sider av elven, vel tilrettelagt for sportsfiske.

Nedre Tanum Gjestegård
www.nedretanum.no

Hovedhuset på Nedre Tanum ble bygget på 1930-tallet og i 2. etasje ligger soverommene på rekke og rad. Tanken den gang var å la de to ugifte døtrene på gården få drive et pensjonat for avgåtte prester. Dette ble det aldri noe av.

I dag ønsker familien Akselsen Seawright å tilby deg en spesiell opplevelse innenfor overnatting. Du kan nemlig få lov til å bo med og hos oss.